Få oprettet balancen i kroppen

Målet med osteopati er at få genoprettet kroppens balance og naturlige funktion. Det er en hands-on undersøgelses- og behandlingsform som bygger på et helhedssyn på hvordan kroppens forskellige dele påvirker hinanden. I Osteopatien lægges der vægt på at behandle årsagen til problemet og ikke kun symptomerne.

Book tid →

Osteopati kan hjælpe med

Hovedpine & migræne

Her skal indsættes en tekst

Nakke- & skuldersmerter

Her skal indsættes en tekst

Bækken- & lændesmerter

Her skal indsættes en tekst

Neuralgier / nerveskader

Her skal indsættes en tekst

Langvarige smertetilstande hvor andet ikke har virket

Her skal indsættes en tekst

Løbetræning og behandling af løbeskader

Her skal indsættes en tekst

Vi ser ikke bare på problemet

Vores behandlinger indenfor osteopati, handler ikke blot om det lokale problemområde. I stedet for, benytter vi os af forskellige specialiserede teknikker til at påvirke alle kroppens systemer – herunder nervesystemet, organerne, kredsløbet, bindevævet, lymfesystemet samt muskler og led. På den måde styrkes hele kroppen og den naturlige helingsproces. Osteopati forbedrer cirkulationen og ændrer biomekanikken uden brug af medicin og kaldes derfor også manuel medicin.

Book en tid til osteopati →

Bøjlebehandling

Nedgroede negle kan være meget smerterfuld! De kan skære ind i huden på forskellig vis med smerter og give betændelse som følge af skæringen. Derfor er det også vigtigt, at en nedgroet negl kommer under behandling så hurtigt som muligt og jo før det sker, jo kortere er behandlingstiden og smerterne. Heldigvis lindres symptomerne nemlig oftest med det samme der kommer en bøjle på neglen.

Se behandlinger og priser

Indlægssåler

Hvis du har en forkert fodstilling kan det have konsekvenser for hele kroppen. Der kan opstå smerter i både ryggen og nakken på grund af skævheden i fodstillingen og her kan indlægssåler hjælpe.

Helt konkret hjælper de med at korrigere og støtte, så kroppen får den rigtige holdning og du slipper af med smerterne.

Se behandlinger og priser