Få oprettet balancen i kroppen

Vi mennesker er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer som det skal, bliver der ubalance. Resultatet er sygdom, smerter, træthed og utilpashed og dårlig søvn. Zoneterapi hjælper ofte til genoprettelse af balancen.

Zoneterapi kan f.eks. hjælpe til en bedre fordøjelse og børn hurtigere over øreproblemer. Ubalance og sygdom giver ømhed i områder på og under fødderne som er forbundet med kroppens organer. Disse områder kaldes reflekszoner, fordi hver del af kroppen reflekteres direkte i en zone på foden.

Book tid til behandling

Zoneterapi kan hjælpe dig med

Bedre fordøjelse

Når du slapper af vil du opleve at fordøjelsen også kommer i balance. Zoneterapi har en lindrende effekt på komplekse tilstande som fordøjelsesproblemer da det bl.a. fokuserer på at afspænde og skabe flow i hele kroppen

Ømhed

Zoneterapi påvirker kroppens enkelte organer og kan rette op på den ubalance, som smerter eller spændinger er symptomer på og dermed mindske ømhed i kroppen.

Øreproblemer

Mange familier plages af øreproblemer og Zoneterapi kan lindre og hjælpe med øresmerte som f.eks. mellemøresbetændelse hos både børn og voksne.

Stress

Når du er stresset og kroppen er påvirket af stresshormoner i længere tid, vil du begynde af opleve en række fysiske symptomer. Zoneterapi kan hjælpe dig med at komme ned i gear og blive afspændt så kroppen ikke længere i en paniklignende tilstand.

Allergi

Zoneterapi har vist sig effektiv mod allergi. Behandlingen fokuserer på, at udrense og afstresse din krop og styrke dine luftveje og dit immunforsvar.

Hovedpine & smerter

Der er flere faktorer der kan forklare hvad der udløser smerten i hovedet, og det kan være både fysiske eller psykiske spændinger. Zoneterapi har vist en god effekt, når det gælder hovedpine og migræne og du vil med en behandling opleve lindring af smerterne.

Zoneterapi for børn

Børn og babyer med mellemørebetændelse, hård mave mm., til også at få et mere optimalt helbred. Behandlingerne supplerer jeg med øreakupunktur, naturligvis med din accept.

Zoneterapi er ikke kun, hvis man HAR fået det skidt. Det er godt til at booste immunforsvaret eller kombinere det med en sund livsstil og fordi man bare syntes det er skønt af modtage Zoneterapi.

Zoneterapi forebygger smerter

Zoneterapi er ikke kun, hvis man HAR fået det skidt. Det er godt til at booste immunforsvaret eller kombinere det med en sund livsstil og fordi man bare syntes det er skønt af modtage Zoneterapi.

Book en tid til zoneterapi