Skip to main content

Online Golffitness “LIVE”
99,- pr måned / uden binding

Få en stærkere krop og slå længere

Golf fitness live i din egen stue

De seneste 7 sæsoner har vi løbende udviklet et program der målrettet forbedrer din fysik, præcis hvor golfsvinget kræver det. Øvelserne giver dig samtidigt generelt bedre hverdags fysik, men også større velvære. Det er for alle men specielt tilpasset dem på 45+

 • Livetræning er mere personlig og øger motivationen.
 • Det er let fordi du kun skal bruge en lang og en kort elastik
 • Du sparer tid ved at træne hjemme i din egen stue og får fleksibilitet fordi du kan se programmerne når det passer dig.
 • Du får også adgang til vores videoer med programmer til god golfopvarmning og hvad du selv kan gøre ved skader.
 • Hver træningspas varer en lille time og sendes på vores træningskanal på boon.tv

Se video nedenfor og få mere detaljeret information.

Golfitness online

Tilmeld dig nu og kom i golfform

Du tilmelder dig et abonnement uden binding,

Pris 99,-/måned. Udover livetræningen en gang om ugen får du fri adgang til vores videoer med gode råd om opvarmning og skader

Det siger vores kunder

 • Jeg har gået til Golffitness hos Fysioclub hver vinter i 6-7 år nu og det har jeg tænkt mig at fortsætte med. Det er den perfekte kombination for mig som indeholder fysisk træning, smidighedsøvelser, læring om muskelgrupper og golfsving. Instruktørerne er meget kvalificerede og er rigtig gode til at motivere. Selvom jeg har spillet golf i 20 år får jeg stadig nogle “aha” oplevelser på mekaniske/fysiologiske ting. Øvelserne bliver forklaret godt om både hvordan men også hvorfor. Jeg kan varmt anbefale Golffitness hos Fysioclub.

  Jacob Roug 50 år, Mølleåens Golfklub
 • Jeg har i 2 sæsoner gået til golffitness. Begge forløb har jeg været yderst tilfreds med. Det har medvirket til at jeg har fået mere power i mine slag og kan slå længere. Kan anbefales!

  Karen Kolenda 66 år, Værløse Golfklub
 • Denne holdtræning kan absolut anbefales for at få kroppen i bedre form til spillet på golfbanerne eller bare generelt få kroppen stærkere og mere smidig. Små hold, hvor dygtige fysioterapeuter følger op på og evt tilpasser øvelser til den enkelte deltager.

  Lone Olsen 68år, Greve Golfklub
 • Vi har et par år deltaget i golf fitness hos Fysioclub. Det har været med stor succes og givet os en stor oplevelse i/under/efter træning. Man bliver meget tilfreds oven i “låget”. Det kan meget anbefales at deltage i denne træning især når man kommer op i alderen hvor kroppen bliver mere og mere stiv fordi man er tilbøjelig til at falde ned i sofaen og bare se hvad TV’et viser.

  Finn Spanggaard, Mølleåens Golfklub
 • Mega god træning til at styrke ens krop til golf, mange forskellige øvelser, god variation i undervisningen – underviser altid i godt humør.

  Pia Boye 55 år, Værløse Golfklub

  Du får en øget mobilitet. En bedre smidighed de rigtige steder giver dig mulighed for at komme ud i golfsvingets yderpositioner.


  Du vil forbedre din stabilitet og balance. Kroppens stabiliserende muskelkorset og en god balance er fundamentet for at udvikle power og for at være stabil i svingbevægelsen.


  Du kommer i bedre form og får en mindre risiko for at få ondt af en overbelastning eller skade både på golfbanen og i hverdagen.


  Du vil opleve, at du får mere power. Evnen til at lave en mere eksplosiv svingbevægelse giver dig de ekstra meter på fairway.