Skip to main content

Golfskadestue

Gratis undersøgelse af et problem der generer dig når du spiller golf

Kom golfskaderne til livs

Hvis du oplever skader eller smerter ved dit golfspil, er du ikke den eneste. Hvert år bliver hele 40 % af motionistgolfspillerne skadede. Størstedelen af disse skader skyldes overbelastning, hvor smerterne kommer snigende over længere tid.

Ud fra et fælles ønske om at holde landets golfmotionister aktive i så lang tid som muligt har Golfklinik Danmark lavet et samarbejde med PGA of Denmark, som repræsenterer de professionelle spillere og trænere, samtidig med at tilrettelægge den officielle golftræneruddannelse.

Vores fælles mission

  • At danske golfspillere har flere timer på golfbanen uden smerter og dermed oplever større glæde ved at spille golf.

  • At der kommer øget fokus på skader i golfsporten, og at skaderne dermed bliver opdaget tidligere.

  • At danske golfspillere har flere timer på golfbanen uden smerter og dermed oplever større glæde ved at spille golf.

Behandling af skader

Behandlingen udspringer fra fysioterapeutiske behandlingsformer, og disse er tilpasset til golfspillerne. Behandlingsformerne kan være golfspecifikke øvelser, manuel behandling, laserterapi, akupunktur, kinesio tapening, indlægssåler mm.

Golf bodytest

Mange golfspillerne kan endvidere have stor gavn af at få foretaget en Golf Body Test, som tester hele kroppen i forhold til de golfspecifikke krav. Du kan således få lavet en skræddersyet træningsplan, som sikrer, at du får mest muligt ud af din forebyggende træning eller genoptræning – samtidig med at det forbedrer dit golfspil.

Skadeforebyggende træning

Har du tidligere haft en diskosprolaps eller anden skade i bevægeapparatet, kan vi hjælpe med at forebygge nye skader. Vi lærer dig at forebygge uhensigtsmæssige belastningsskader og giver dig de bedste betingelser for livslang fornøjelse af golfsporten.

Genoptræning efter operation

Vi giver dig kompetent vejledning i, hvordan du vender tilbage til golfspillet efter en f.eks en hofteoperation eller en skade. Genoptræningen tager udgangspunkt i netop din operation eller skade og giver dig bedst mulig forudsætning for at få succes på golfbanen igen.