Skip to main content

Golf fitness

Bliv en bedre og mere stabil golfspiller

Kort om golffitness

Golffitness er fysisk holdtræning direkte målrettet mod golfspillere. Du bliver undervist af en certificeret  golffysioterapeut. Træningsformen vil hjælpe med til at gøre dig til en bedre golfspiller. Samtidig med at du får mindre ondt når du spiller og har lavere risiko for skader og skavanker på den lange bane.

Træningen er for dig, der sætter pris på den sociale del ved at gå til træning og har erkendt, at træning sammen med andre er en motivationsfaktor. Vores hold har maksimalt otte deltagere, hvilket sikrer at der også vil være tid til individuelt fokus og korrektion.

Vi starter nye forløb to gange om året. I oktober og januar. Holdtræningen foregår både på klinikken i Værløse. og Smørum. Klik nedenfor og se vores holdoversigt, priser og tilmeld dig.

HOLDTYPER

All round og Senior

All round

Træningen kommer hele vejen rundt om din fysik, så både din bevægelighed, stabilitet, styrke og power forbedres. Flere af øvelserne har en direkte sammenhæng til svingbevægelsen og du får trænet både de små og store muskler. Intensiteten er medium til hård, men alle kan være med og blive udfordret på deres eget niveau. Øvelserne kan tilpasses både op og ned i sværhedsgrad og intensitet.

Senior

Intensiteten er lavere end på “alround”-holdene og der er øget fokus på bevægelighed og balance. Træningen tager mere højde for at du f.eks har slidgigt i knæ eller ryg eller har fået ny hofte. Der kommer stadig sved på panden og pulsen kommer op, så du mærker at du har fået en effektiv træning. Overordnet kan denne træning være med til at give dig en god alsidig funktion og du kan blive ved med at spille golf i mange år fremover. Tidspunkterne er i dagstimerne.

Du vil forbedre din stabilitet. Kroppens stabiliserende muskelkorset er fundamentet for at udvikle power og for at være stabil i svingbevægelse.


Du kommer i bedre form og får en mindre risiko for at få ondt af en overbelastning eller skade.


Du vil opleve, at du får mere power. Evnen til at lave en mere eksplosiv svingbevægelse giver dig de ekstra meter på fairway.


Du får en øget mobilitet. En bedre smidighed giver dig mulighed for at komme ud i golfsvingets yderpositioner.