Skip to main content

Behandlinger

Osteopati

En osteopat er specialiseret i udredning og behandling af smerteproblematikker og funktionsnedsættelser

Den osteopatiske tilgang er holistisk, hvilket betyder, at der tages udgangspunkt i hele mennesket og alle systemer i kroppen og ikke blot det problematiske område.

Osteopatien indeholder en indgående viden i fysiologi, neurologi, anatomi, biomekanik, sygdomslære og smertevidenskab. Igennem en grundig dialog og undersøgelse,
hjælper osteopaten med at få skabt et overblik over den smerteproblematik eller funktionsnedsættelse, klienten står overfor.

Rigtig mange mindre problemer kan få “bægeret til at flyde over” og forårsage at kroppen ikke kan hele smertegivende strukturer.

Døjer man f.eks. med

  • hjernerystelse
  • små eller større problemer med mavetarmsystemet
  • autoimmune sygdomme
  • større medicinindtag
  • underliggende mentale udfordringer som stress, depression eller angst
  • tendens til betændelser som f.eks. blærebetændelse, hovedpine eller meget andet

vil kroppen have dårligere forudsætninger for at hele skader og problemer i vores muskler, sener og led. Gennem manuel behandling på briks, kraniosakral terapi, organbehandling og vigtigst af alt rådgivning vil osteopater forsøge at hjælpe din krop med at blive bedre til selvheling. Lige præcis derfor supplerer fysioterapien og osteopatien hinanden afsindigt godt, fordi korrekt osteopatisk behandling muligvis kan fremskynde en fysioterapeutisk proces.

Udover behandling af voksne behandler mange osteopater også babyer. Det tilbyder vi også hos Fysioclub.

Gratis screening

Mange klienter har svært ved 100% at forstå, hvad der adskiller fysioterapi og osteopati. Derfor tilbyder vi en uforpligtende og gratis screening hos Tobias, som er færdiguddannet osteopat til sommer og også er uddannet fysioterapeut.

Her vil I snakke dit problem igennem og i fællesskab vurdere, om osteopati er en tilgang, som kan være fordelagtig for dig hvis du er i tvivl.