Golf fitness live i din egen stue

De seneste 7 sæsoner har vi løbende udviklet et program der målrettet forbedrer din fysik, præcis hvor golfsvinget kræver det. Øvelserne giver dig samtidigt generelt bedre hverdags fysik, men også større velvære. Det er for alle men specielt tilpasset dem på 45+

  • Livetræning er mere personlig og øger motivationen.
  • Det er let fordi du kun skal bruge en lang og en kort elastik
  • Du sparer tid ved at træne hjemme i din egen stue og får fleksibilitet fordi du kan se programmerne når det passer dig.
  • Du får også adgang til vores videoer med programmer til god golfopvarmning og hvad du selv kan gøre ved skader.
  • Hver træningspas varer en lille time og sendes på vores træningskanal på boon.tv

Se video nedenfor og få mere detaljeret information.

Det siger vores kunder

Tilmeld dig nu og kom i golfform

Du tilmelder dig et abonnement uden binding,

Pris 99,-/måned. Udover livetræningen en gang om ugen får du fri adgang til vores videoer med gode råd om opvarmning og skader

Tilmeld nu

Hvad får du ud af online golffitness

Træningsformen har en række fordele.

Du får en øget mobilitet. En bedre smidighed de rigtige steder giver dig mulighed for at komme ud i golfsvingets yderpositioner.

Du vil forbedre din stabilitet og balance. Kroppens stabiliserende muskelkorset og en god balance er fundamentet for at udvikle power og for at være stabil i svingbevægelsen.

Du kommer i bedre form og får en mindre risiko for at få ondt af en overbelastning eller skade både på golfbanen og i hverdagen.

Du vil opleve, at du får mere power. Evnen til at lave en mere eksplosiv svingbevægelse giver dig de ekstra meter på fairway.