Lad os løsne dine spændinger

Smert­er og spændinger i krop­pen er ikke en sjov fornøjelse og kan ofte afholde os fra at gøre visse ting.

Gennem vores massagebehandlinger hjælper vi dig med at få bugt på de spændinger du måtte have, efter dine behov og ønsker.

Se behandlinger og priser

Massage kan hjælpe med

Stress

Slip for stressen gennem forløsninger af spændinger i kroppen med massage.

Hovedpine

Massage har en positiv virkning på hovedpine da det kan hjælpe dig med at slappe bedre af i nakken og derfor mindsker det spændingerne.

Mindske smerte og skader

Massage kan mindske smerter og skader gennem forebyggende metoder og løsning af muskelspændinger.

Sænke blodtrykket

Massage virker afstressende og denne faktor kan være med til at sænke blodtrykket.

Smidiggøre muskler og led

Massage er med til at smidiggøre og smøre dine led og muskler. Dette kan være med til at mindske risikoen for smerter og skader.

Fjerne væskeansamlinger

Massage kan bruges hvis der er væskeansamlinger i f.eks. ryggen og dermed frigive smerten.

Vores behandlinger

Sportsmassage

Sportsmassage er en intensiv massage hvor der arbejdes med at løsne din muskulatur, så du kan komme hurtigst muligt ud og dyrke din sport igen.

Den positive effekt begrænser sig dog ikke til at løsne spændinger i kroppen. Andre positive forandringer opleves også i form af forbedret og øget blodcirkulation, mere effektiv iltoptagelse og udskillelse af affaldsstoffer.

Se behandlinger og priser

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er direkte opbygget på baggrund af kroppens anatomiske strukturer, dvs. knogler, muskler, sener og ledbånd. Massagen ved denne form for behandling er altså en lægefaglig korrekt måde at massere på og er en effektiv måde at behandle forskellige muskulære lidelser i bevægeapparatet.

Det er en dybdegående massage der løsner op i spændte og udfordrede muskler og led, som kan være resultatet af stillesiddende eller ensidig arbejde ved f.eks. computeren.

Se behandlinger og priser

Nakke- og skuldermassage

Vi kender alle det at have spændinger og myoser i nakke og skuldre. Det kan være ganske ubehageligt og kan medføre spændingshovedpine.

Nakke- og skuldermassage er målrettet mod at løsner spændinger og myoser i nakke og skuldre, der afhjælper stivhed og ubehag i nakken og den øvre del af ryggen og evt. den hovedpine der måtte komme fra disse smerter.

Se behandlinger og priser