Skip to main content

Laserbehandling med High Power Laserterapi

En innovativ og effektiv behandling af muskler, smerter og arvæv

Har du fået en skade, og vil du gerne vende tilbage til hverdagen så hurtigt som muligt? Så tilbyder vi hos Fysioclub laserbehandling, som er en utrolig effektiv behandling af både muskler og smerter.

Med en laserbehandling vil du hurtigt kunne bevæge dig igen uden gener og gøre alt det, du var i stand til, før du fik skaden. Du kan f.eks. vende tilbage til golfbanen, løbe en tur, bære på de tunge indkøbsposer og lege med børnene uden problemer. 

Behandlingen foregår i vores klinik, der ligger i Værløse, og her tager vi imod patienter fra både lokalområdet samt byer som Skovlunde, Smørum, Ballerup og omegn.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du kommer i vores klinik. Derfor gør vi meget ud af at være på fornavne med alle vores klienter og møde dem med smil og åbenhed. Du er ikke bare endnu en klient, og vi er ikke bare endnu en klinik. Vi vil gøre alt for, at du går herfra fri for smerter og med en god oplevelse i bagagen. 

Hvordan virker behandling med laser?

Laserbehandling styrker og accelerer kroppens naturlige helingsproces og blodgennemstrømningen samt hjælper din krop ved at:

 • Være smertelindrende

 • Være antiinflammatorisk

 • Mindske ødemer og heler arvæv og sår hurtigere.

Derudover er laserbehandling:

  • En smertefri behandlingsform

  • Uden bivirkninger

  • Sikker for både behandler og patient

  Kort fortalt tilfører laserens lys energi til kroppens celler, som styrker immunforsvaret og optimerer cellefunktionen i det skadede område samt øger blodgennemstrømningen.

  Hos os skal du også altid forvente en personlig og professionel vejledning i, hvad du selv kan og skal gøre for at komme hurtigst muligt tilbage i topform og undgå tilbagefald, efter behandlingen er færdig.

  Hvad kan laser hjælpe dig med?

  En laserbehandling kan hjælpe på mange forskellige problematikker. Det kan for eksempel være:

  Hælspore og akillessene

  Vi ser mange patienter med dette problem og har udviklet en effektiv behandlingsstrategi, som består af:

  • Laserbehandling, forvent 3-8 gange

  • Øvelser med gradvis stigende belastning er et “must” for at undgå tilbagefald

  • Behandling af læg og bækkenet, fordi “musklerne hænger sammen”

  • Speciel tape eller indlægssål er i nogle tilfælde nødvendigt.

  Golf- og tennisalbue

  Vi har stor erfaring med at behandle albuer, herunder både akutte og langvarige problemer. Vi kombinerer med:

   • Laserbehandlinger, forvent 3-8 gange

   • Øvelser med gradvis stigende belastning er et “must” for at undgå tilbagefald

   • Behandling af skulder og nakke, fordi musklerne hænger sammen.

   Akutte skader

   Kom hurtigere i gang, hvis du har fået:

    • En forstrækning af en sene eller et ledbånd

    • En fibersprængning i en muskel

    • Et slag der har skabt en blødning som f.eks. et trælår.

    Nakkesmerter og stivhed

    Når vi har undersøgt og lokaliseret det område i nakken, hvor der er stivhed og spændinger, vil du ofte opleve, at både bevægeligheden bliver bedre, og at du har betydeligt mindre ondt allerede efter første laserbehandling. Det typiske antal behandlinger ligger mellem 2-5.

    Efter operation

    Efter en operation er vævet omkring operationsarret hævet og smertefuldt. Der kan samtidig opleves nedsat bevægelighed og stivhed. Det er naturligt, men nogle gange bliver denne “postoperative” tilstand hængende, og tingene bliver ikke tilfredsstillende bedre.

    Det bedste resultat med laserbehandling opnås, når der ikke går for mange uger efter operationen, men vi har også hjulpet mange, der er kommet med disse problemer flere måneder efter deres operation.

    Skulder- og knæsmerter

    Laserbehandling kan afkorte skadesperioden og mindske smerterne ved mange af de problemer, der kan være omkring knæ og skuldre:

    • Løberknæ

    • Impingement i skulderen

    • Seneirritationer

    • Seneskader.

    Sikkerhed ved behandling med laser

    Om vores laser

    Vi benytter ASA’ klasse 4 lasere, som er en high power laser, med den patenterede MLS®-teknologi og laserlinse, der sikrer, at der ikke sker en overophedning af hudvævet eller varmeskader.

    Det gør vi, fordi ASA er en af de førende producenter i verden, som leverer high-end-udstyr. Der er også andre gode terapeutiske lasere på markedet, men vi har valgt ASA, fordi det er topprofessionelt udstyr.

    Tryghed

    Med ASA’ high power klasse 4 lasere kan behandleren holde laseren stille på klientens hud uden at overophede hudvævet.

    Det skaber tryghed og sikkerhed for både behandler og klienten.

    Videnskabelig evidens

    Behandlingsprogrammerne, som er integreret i ASA’s klasse 4 lasere, er baseret på mange års forskning og videnskabeligt evidens, hvilket sikrer, at behandleren altid giver den korrekte dosis laserlys afmålt efter klienten, skadens art og smerteniveau.

    Hvad koster laserbehandling?

    Vores priser afhænger af, om du kun ønsker laserbehandling, eller om du ønsker behandlingen som en del af en af vores øvrige behandlinger. Den første konsultation koster 500 kr., og der gives tilskud fra både sundhedsforsikringer og sygeforsikringen ”danmark”, hvis du er medlem.

    Efterfølgende behandlinger tilbydes til en pris på henholdsvis 200 og 300 kr. alt afhængigt af, om du ønsker en kortere eller længere behandling. Du kan finde flere informationer her