Skip to main content

Golfklinik

Test, træning og behandling for golfspillere

Golf er vores passion

Vi er stolte af at hjulpet over 800 golfspillere på alle niveauer siden 2013 og er certificeret af “Golfklinik Danmark”. Vi er eksaminerede og engagerede golffysioterapeuter som også selv svinger køllen.

Vi har gennemgået et omfattende uddannelsesforløb som er videnskabeligt funderet og er den eneste i Danmark, der er direkte målrettet de fysiske krav i golfsporten.

Golffitness

HOLDTRÆNING

Træning direkte målrettet golfspillere. Øvelserne er sammensat så de forbedrer dit golfspil.

Golf performance

GOLF BODY TEST

En test og personligt træningsforløb der forbedrer dit golfspil og mindsker risikoen for skader.

Golfskadestue

GRATIS KONSULTATION

Bliv behandlet af specialister i golfrelateret skadesbehandling.

Golf er en sport for fysik og velvære

Hvis du oplever skader eller smerter ved dit golfspil, er du ikke den eneste. Hvert år bliver hele 40 % af motionistgolfspillerne skadede. Størstedelen af disse skader skyldes overbelastning, hvor smerterne kommer snigende over længere tid.

Ud fra et fælles ønske om at holde landets golfmotionister aktive i så lang tid som muligt har Golfklinik Danmark lavet et samarbejde med PGA of Denmark, som repræsenterer de professionelle spillere og trænere, samtidig med at tilrettelægge den officielle golftræneruddannelse.

Vi elsker golf, men ingen synes det er sjovt når det er forbundet med smerter. Derfor har vi valgt at specialisere os i golfskader så vi kan få dig på banen igen, hurtigst muligt.