Skip to main content

Massage efter dine ønsker og behov

Få løsnet op i dine spændinger

Lider du af rygsmerter, nakkesmerter eller andre former for smerter? Smerter og spændinger i kroppen kan være til stor gene for den enkelte. Det påvirker både krop og sind, og det kan i det hele taget være meget opslidende.

Hos Fysioclub hjælper vi dig gerne med at få løsnet op i dine spændinger, så du kan komme dine smerter til livs. Vi tilbyder flere forskellige former for massage i vores klinikker, der er beliggende i Værløse og Smørum. Her behandler vores massør hver dag patienter fra både lokalområdet, men også fra andre nærliggende byer som for eksempel Ballerup, Skovlunde og omegn.

Hvilke lidelser og problematikker kan massage hjælpe på?

Massage er en utrolig effektiv behandlingsform mod en række forskellige lidelser og problematikker. Massage kan blandt andet hjælpe mod:

Stress

Slip for stressen gennem forløsninger af spændinger i kroppen med massage.

Hovedpine

Massage har en positiv virkning på hovedpine, da det kan hjælpe dig med at slappe bedre af i nakken, og derfor mindsker det spændingerne.

Smerter og skader

Massage kan mindske smerter og skader gennem forebyggende metoder og løsning af muskelspændinger.

For højt blodtryk

Massage virker afstressende, og denne faktor kan være med til at sænke blodtrykket.

Stive muskler og led

Massage er med til at smidiggøre og smøre dine led og muskler. Dette kan være med til at mindske risikoen for smerter og skader.

Væskeansamlinger

Massage kan bruges, hvis der er væskeansamlinger i f.eks. ryggen, og dermed frigive smerten.

Vælg mellem forskellige massagebehandlinger

Vi tilbyder en række forskellige massagebehandlinger, så du har mulighed for at vælge lige netop den, der passer til dig og dine behov.

Sportsmassage

Sportsmassage er en intensiv massage, hvor der arbejdes med at løsne din muskulatur, så du kan komme hurtigst muligt ud og dyrke din sport igen efter en sportsskade.

Den positive effekt begrænser sig dog ikke til at løsne spændinger i kroppen. Andre positive forandringer opleves også i form af forbedret og øget blodcirkulation, mere effektiv iltoptagelse og udskillelse af affaldsstoffer.

Se behandlinger og priser.

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er direkte opbygget på baggrund af kroppens anatomiske strukturer, dvs. knogler, muskler, sener og ledbånd. Massagen ved denne form for behandling er altså en lægefaglig korrekt måde at massere på og er en effektiv måde at behandle forskellige muskulære lidelser i bevægeapparatet.

Det er en dybdegående massage, der løsner op i spændte og udfordrede muskler og led, som kan være resultatet af stillesiddende eller ensidig arbejde ved f.eks. computeren.

Se behandlinger og priser.

Nakke- og skuldermassage

Vi kender alle det at have spændinger og myoser i nakke og skuldre. Det kan være ganske ubehageligt og kan medføre spændingshovedpine.

Nakke- og skuldermassage er rettet mod at løsne spændinger og myoser i nakke og skuldre, der afhjælper stivhed og ubehag i nakken og den øvre del af ryggen, samt evt. den hovedpine der måtte komme fra disse smerter.

Se behandlinger og priser.

Hvad koster massage?

Vi tilbyder en pris på massage på henholdsvis 380 og 700 kr. alt afhængigt af, om du ønsker en behandling af 30 eller 60 minutters varighed.

Er du medlem af sygeforsikringen ”danmark”, eller er din behandling dækket af en sundhedsforsikring, har du mulighed for at få tilskud til behandlingen.