Skip to main content

Behandlinger

Specialiseret behandling der tilpasses dig

Kom fri af smerter og bliv dig selv igen

Når du kommer ind ad døren hos os kan du forvente at møde en engageret og faglig kompetent fysioterapeut der vil gøre det der skal til for at du kommer på toppen igen. Vores vigtigste ambition er at du går stærkere og gladere hjem og kommer igang med at lave alt det du elsker og ikke begrænses af smerter eller stive led og muskler

Fysioterapi kan være mange ting. Vi er en moderne klinik med en helhedsorienteret tilgang og mange behandlingsmuligheder at vælge mellem. Men det vigtigste værktøj vil altid være vores erfaring, knowhow og stærke hænder.

Sammen med dig er vores mål som fysioterapeut at få din krop til at præstere og fungere optimalt, og forbedre dens funktion og bevægelser. Fysioterapi arbejder både med akutte skader og overbelastninger og genoptræning efter operationer.

Book tid til behandling

Behandlinger

Fysioterapi kan hjælpe dig med

Sportsskader

Vi har speciale i at tilrettelægge behandlingsforløb efter sportsskader og fører dig sikkert og stærk tilbage på banen igen. Vi benytter laser, massage, taping og øvelser og rådgiver dig i at dosere din træning

Tennisalbue og museskader

En tennis-/golfalbue og museskader er en smertefuld tilstand, der kommer som følge af overbelastning af senerne i albuen. Vi kan hjælpe dig med at komme smerterne til livs gennem vores kombinationsbehandling med laser, massage, øvelser så du kan bære og løfte og arbejde igen.

Ryg- og nakkesmerter

Rygsøjlen er for mange et ømt område. Vi kan hjælpe dig både med akutte smerter og langvarige problemer. Alle rygge er forskellige og det tager vi højde for. Når du har det bedre har vi også mulighed for at du kan gå til træning hos os. Lad os hjælpe dig med at komme fri af smerterne.

Genoptræning efter operation

Vi hjælper dig med genoptræningen efter operationen eller et sygdomsforløb så du kan bevare din funktionsdygtighed og klare dagligdagen.

Hælspore og achillessene

Du kan trygt komme til os hvis du har problemer med din hæl eller achillessene. Vi har stor erfaring med disse forløb og kan med en kombinationsbehandling af laser, massage, taping og øvelser guide dig til at dine sener igen kan bære dig og du kan gå eller løbe normalt igen.

Gigt

Lider du af gigtsmerter, kan både fysioterapeutisk behandling, træning og særlig laserterapi være med til at lindre dine smerter og give dig en bedre funktion. Specielt i nakken, hænderne og fødderne oplever vi succes med laserbehandling.

Fysioterapi

Når det handler om smerter, så er roden til problemet sjældent der, hvor smerten befinder sig. Har du eksempelvis ondt i knæet, kan det være, at der skal laves øvelser med skulderen, og her kan fysioterapi hjælpe.

Når du kommer til en fysioterapeutisk behandling hos Fysioclub får du en grundig, strukturel undersøgelse. I behandlingen laver vi en analyse som tager udgangspunkt i dine bevægelser og hvordan du bruger dem og kan derfra lægge en videre plan for, hvordan du overkommer de smerter de døjer med.

Når vi ved hvordan du bevæger dig og har indsigt i problemområdet, lægger vi en målrettet behandlingsplan med udgangspunkt i dine problemer, ressourcer og behov så du har de bedste forudsætninger for en succesfuld behandling.

Se vores behandlinger og priser