Kom golfskaderne til livs

Hvis du oplever skader eller smerter ved dit golfspil, er du ikke den eneste. Hvert år bliver hele 40 % af motionistgolfspillerne skadede. Størstedelen af disse skader skyldes overbelastning, hvor smerterne kommer snigende over længere tid.

Ud fra et fælles ønske om at holde landets golfmotionister aktive i så lang tid som muligt har Golfklinik Danmark lavet et samarbejde med PGA of Denmark, som repræsenterer de professionelle spillere og trænere, samtidig med at tilrettelægge den officielle golftræneruddannelse.

Vores fælles mission

  • At danske golfspillere skal være mindre skadet og have kortere skadesforløb.
  • At der kommer øget fokus på skader i golfsporten, og at skaderne dermed bliver opdaget tidligere.
  • At danske golfspillere har flere timer på golfbanen uden smerter og dermed oplever større glæde ved at spille golf.
Ring og book en gratis konsultation

Gratis konsultation på golfskadestuen

Som led i vores mission om at nedbringe antallet af skader blandt golfspillere, tilbyder vi derfor her på klinikken gratis konsultation i vores Golfskadestue.

Det eneste du behøver at gøre er at ringe til os på +45 28 45 07 50 så finder vi en tid som vi afsætter specielt til dig.

Den gratis konsultation varer 15-20 min., og dine symptomer vil blive vurderet af en golffysioterapeut, som er specialist i golfrelateret skadesbehandling. Du behøver ikke have fået din skade ved at spille golf, men du er generet når du spiller eller helt forhindret i at komme på golfbanen. Det kan både være en akut skade eller et langvarigt problem du ønsker at få vurderet.

Helt uforpligtende får du en undersøgelse af din skade eller symptomer og et forslag til hvad du selv kan gøre. Eventuelt giver vi dig et forslag til videre behandlingsforløb, hvis vi sammen vurderer det er relevant.

Book tid til gratis konsultation

Behandling af skader

Behandlingen udspringer fra fysioterapeutiske behandlingsformer, og disse er tilpasset til golfspillerne. Behandlingsformerne kan være golfspecifikke øvelser, manuel behandling, laserterapi, akupunktur, kinesio tapening, indlægssåler mm.

Golf bodytest

Mange golfspillerne kan endvidere have stor gavn af at få foretaget en Golf Body Test, som tester hele kroppen i forhold til de golfspecifikke krav. Du kan således få lavet en skræddersyet træningsplan, som sikrer, at du får mest muligt ud af din forebyggende træning eller genoptræning – samtidig med at det forbedrer dit golfspil.

Skadesforebyggende træning

Har du tidligere haft en diskosprolaps eller anden skade i bevægeapparatet, kan vi hjælpe med at forebygge nye skader. Vi lærer dig at forebygge uhensigtsmæssige belastningsskader og giver dig de bedste betingelser for livslang fornøjelse af golfsporten.

Genoptræning efter operation

Vi giver dig kompetent vejledning i, hvordan du vender tilbage til golfspillet efter en f.eks en hofteoperation eller en skade. Genoptræningen tager udgangspunkt i netop din operation eller skade og giver dig bedst mulig forudsætning for at få succes på golfbanen igen.