Skip to main content

Fodterapi

Professionel behandling af dine fødder

Fodbehandling i fokus

Når du får fodterapi hos os er du i fokus! Vi ønsker, at give dig den bedste behandling af dine fødder i en behagelig atmosfære.

Du skal gå herfra med gladere fødder og en følelse af velvære, så du kan få en hverdag uden smerte i fødderne og dyrke dine interesser som du vil.

Se behandling og priser

Det kan vi

Fodbehandling

Klipning af negle, beskæring og fjernelse af hård hud samt ligtorne og fodvorter.

Special behandling af fodvorter med laser og Lapis.

Indlægssåler

Ud fra en grundig fod- og ganganalyse fremstiller vi special tilpassede fodindlæg til dine fødder. Også til børn.

Diabetes og gigt

Vi vejleder dig med diabetes- og gigtrelaterede fodproblemer og fodens funktioner og sundhed.

Bøjlebehandling

Har du en nedgroet negl og smerter? Så kan en bøjlebehandling hjælpe med at få rettet den op og fjerne smerterne.

Vejledning

Vi vejler dig i fodøvelser, valg af sko og pleje af fødder til forebyggelse og bevarelse af fodens funktioner og sundhed.

Nedgroet negl

Nedgroede negle kan være meget smerterfuld! De kan skære ind i huden på forskellig vis med smerter og give betændelse som følge af skæringen. Heldigvis lindres symptomerne oftest med det samme når der kommer en bøjle på neglen.

Vores behandlinger

Fodbehandling

Vi bærer hver dag rundt på vores kropsvægt, og fødderne er standpunktet for hele bevægelsen. Uden fødderne ville vi ikke kunne komme rundt. Så når dine fødder har det godt, har du det også godt.

Regelmæssig fodbehandling kan gøre underværker for dine fødder og dermed velvære, men desværre finder mange først vej til fodbehandlingen når problemerne har vist sig. Det kan godt betale sig, at give dine fødder den forebyggende kærlighed så du slipper for smerter i længervarende perioder.

Se behandlinger og priser

Fodvortebehandling

Fodvorter kan være genstridige og svære at få bugt med. Mange oplever at få fodvorter. De kan være meget generende og gøre ondt. Fodvorter kommer af virus som sidder i huden. Vorten smitter meget og man også smitte sig selv, især hvis man ikke behandler den.

I klinikken behandler vi effektivt vorter med laser og Lapis. Laserbehandlingen giver energi til cellerne og stimulerer det raske væv omkring vorten. Dermed  medvirkes en hurtigere blodgennemstrømning og aktiverer immunforsvaret, som dermed bidrager til en hurtigere heling. Lapis er et stof (sølvnitrat) som påføres vorten og lukker for ilttilførslen, så vorten dør. Indenfor ca. 24 timer vil Lapis blive sort, det skal det blive. Hermed er vorten indkapslet. Behandlingen er fuldstændig smertefri.

Se behandlinger og priser

Fodindlæg

Hvis du har en forkert fodstilling kan det have konsekvenser for hele kroppen. Der kan opstå smerter i både ryggen og nakken på grund af skævheden i fodstillingen og her kan indlægssåler hjælpe.

Helt konkret hjælper de med at korrigere og støtte, så kroppen får den rigtige holdning og du slipper af med smerterne.

Se behandlinger og priser